Hac Zeynel Sanayi Sitesinin Suyunu Kesti

Hilvan'da su sorunu yaşayan esnaf isyan etti. ŞUSKİ'nin alt yapı nedeniyle su vermediği sanayi sitesi için "Hac Zeynel sanayi sitesinin suyunu kesti" denildi.

karadag

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde günlerdir su sorunu yaşayan esnaf isyan etti. ŞUSKİ’nin alt yapı sorunu nedeniyle su vermediği sanayi sitesi için “Hac Zeynel sanayi sitesinin suyunu kesti” denildi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Hilvan esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dile getiren Karadağ, ŞUSKİ’ye seslendi: “Hilvan esnafımız bu muameleyi hak etmiyor. Bu esnaf size oy verdi ve siz bugün bu esnafı susuzlukla baş başa bırakıyorsunuz.” dedi.

Karadağ, açıklamasında: “Hilvan İlçemizde yaptığımız ziyaretler kapsamında, Hilvan Küçük Sanayi Sitesi Esnafımızın büyük bir sorunu olduğunu gördük! 20 Gündür, Hilvan Küçük Sanayi Sitesinde sular kesik durumda. 45 Derece bu sıcaklıklar da, sanayi şartlarında Esnafımızı susuz bırakmak nedir?” dedi.

ŞUSKİ’ye seslenen Karadağ, şu ifadelere yer verdi;

“Hilvan esnafımız bu muameleyi hak etmiyor. Bu esnaf size oy verdi ve siz bugün bu esnafı susuzlukla baş başa bırakıyorsunuz. Bugün Urfa’nın 50 derece sıcağında ve çalışma şartlarının bayağı bir zor olduğu küçük sanayi sitesinde, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü adeta Hilva’nın esnafına zulüm ediyor. Biz buradan tüm yetkililere çağrıda bulunuyoruz: ŞUSKİ Genel Müdürlüğü bir an önce gelin bu sıkıntıyı giderin. Hilvan esnafının, Hilvan halkının size verdiği oyun hakkını verin. Biz buradan da tekrar diyoruz; bir an önce bu konuyu çözün. Hilvan esnafına suyu verin vermezseniz biz bu konunun takipçisi olup her gün gerekirse gündeme getireceğiz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu