5 Bin Yangın İşçisi Personeli Alacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde 5 bin yangın işçisi alınacağını duyurdu.

ogm

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni yangın işçisi alınacağını duyurdu. Bakan Pakdemirli, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“5 bin yeni yangın işçisi istihdamı ülkemize hayırlı olsun. Orman yangınlarıyla kahramanca mücadele eden ekibimizin gücüne güç katmak için 5.000 yeni yangın işçisi istihdamı yapıyoruz. Yangın işçilerimizin çalışma sürelerini de bu yıl 4 ay uzatarak 10 aya çıkarıyoruz. Desteklerinden dolayı sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları ve tarihleri henüz açıklanmadı. Yeni işçisi alımı ile ilgili başvuru kılavuzunun ilerleyen günlerde yayımlanması bekleniyor.

Orman Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise “#YeşilVatan’ımızın kıymetli ormanlarını korumak ve geliştirmek için mücadele edecek 5.000 yeni işçi istihdam ediyoruz. Bu süreçte bizlere imkan sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Sayın Bakanımız Bekir PAKDEMİRLİ’ye şükranlarımızı sunuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

BİHA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu