Bir Burası Kalmıştı! Okul Servisinde Fuhuş

Asayiş Şube Müdürlüğü yaptığı operasyonda aralarında kamu görevlilerinin de olduğu okul servisinde fuhuş yaptıran 24 kişi gözaltına alındı.

fuhus

Emniyet Müdürlüğü fuhuş yapan ve yaptıranlara göz açtırmıyor.

Son olarak Yalova’da yapılan bir operasyonda aralarında kamu görevlilerinin de olduğu 24 kişinin okul servislerinde fuhuş yaptırıldığı tespit edildi.

Eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 10’u yabancı uyruklu kadın ile fuhşa yardım ve yataklık yaptığı öne sürülen 14 erkek yakalanıp, gözaltına alındı. 14 şüpheli, ‘fuhuş yaptırmak’ ve ‘fuhşa aracılık etmek’ suçlamasıyla gözaltına alındı.

Aralarında Kamu Görevlileri de Var 

21 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 14 erkekten 4’ünün kamu görevlisi olduğu tespit edildi. Yabancı uyruklu olduğu tespit edilen Özbekistan ve Kırgızistan uyruklu olduğu öğrenilen 10 kadının zorla gazinolarda çalıştırıldığı, fuhuş yapılan adreslere zorla gönderildiği, ticari araç ve okul servislerinde bile fuhuşa zorlanıldığı öğrenildi.

19 Yaşındaki Genç Kıza Kürtaj Yaptırılıp Yeniden Fuhuşa Zorlandı

Yapılan sorgulamada 19 yaşındaki Kırgızistan uyruklu genç kızın hamile kalması ile beraber kürtaj yaptırılıp ardından yeniden fuhuşa zorlanıldığı ortaya çıktı. Gözaltına alınanlar adliye çıkarılırken, yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilmek üzere göç idaresi müdürlüğünü gönderildi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu