Urfa’da 15 ve 16 Yaşındaki 2 Çocuk Kayıp

Şanlıurfa'da yaşayan Emre Balık isimli 16 yaşındaki çocuk sanal oyunda tanıştığı 15 yaşındaki kız ile kayıplara karıştı.

urfa kayipUrfa’

Şanlıurfa’da yaşayan 16 yaşındaki Emre Balık isimli çocuk, son zamanlarda en çok oynan PubG isimli oyunda tanıştığı tanıştığı 15 yaşındaki Duygu Baştürk ile kayıplara karıştı. 

Konu, bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda işlendi. Sanal bir oyun olan PubG isimli oyun oynayan iki çocuk burada tanıştılar. Bir süre beraber oyun oynayan çocuklar birbirlerine telefon numaralarını verdi. Arkadaşlıkları oyun dışında da devam eden çocuklar 3 gün önce kayıplara karıştı. 

Lise üçüncü sınıfa giden çocukların ailesi, Müge Anlı’nın Programına katılarak çocukların kayıp olduğunu ve kendilerine yardım etmelerini rica etti. Çocuklarından 3 gündür haber alamayan aileler, Urfalı Emre Balık’ın Urfa’dan İstanbul’a gittiğini tahmin ediyor. Çocukların yaşlarının henüz reşit olmaması dolayısıyla nasıl seyahat ettiklerini sorgulayan aileler, çocuklarından haber alamadıkları için endişeli olduklarını dile getirdi.

Urfalı vatandaşlara ulaştırmak istediğimiz bu haberde 15 ve 16 yaşındaki iki çocuğu gören ve duyanların güvenlik güçlerine haber vermeleri rica olunur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu