Antep Urfa’nın En Büyük İlçesini Kadrosuna Kattı

Antep’ten büyük transfer… Gaziantep Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Siverek’i kadrosuna kattı.

urfa ante siverek

Geçtiğimiz haftalarda çalışmanın başladığını duyurduğumuz Antep’in Şanlıurfa’ya verdiği desteğin tepkileri hala devam ediyor. Siverek Belediyesi, Paşa Konağı kavşağı peyzaj çalışmalarını Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütmesi vatandaşların hala gündeminde.

 

Siverek’te Antep Büyükşehir Havası Esiyor

Siverek Paşa Konağı Kavşağında yapılan peyzaj çalışmalarının Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını gösteren çalışma nişanesi, çalışama yapılan alana dikildi. Çalışmanın Antep tarafından yapıldığını gösteren tabelada “Yeşil geleceğimiz, sahip çıkalım yazısı” yazarken Antep Büyükşehir Belediyesi’nin logosu da yer alıyor.

urfa ante siverek 1

Ayrıca güzergahta bulunan refüjlerde Siverek ile özdeşleşmiş kara taş olarak adlandırılan bazalt taşlarının üzerine de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi logosu eklenmiş.

Siverek’e Antep Sahip Çıktı

Çalışma tabelasını ve üzerinde yazan yazıyı gören vatandaşlar, “Siverek geleceğimiz, sahip çıkalım” şeklinde değiştirerek Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi olan Siverek’in artık Gaziantep kadrosunda olduğu yorumunda bulundu.
Siverek Paşa Konağı Kavşağı 15 Temmuz hain darbe girişimin tek yönlü olarak trafiğe kapatılmış, geçtiğimiz haftalarda çift yönlü olarak trafiğe yeniden açılmıştı. Yolun çift yönlü olarak trafiğe açılmasının hemen ardında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kavşakta yol ve peyzaj çalışması yapımına başlamıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu