Dayısının Karısı ve Kızından Toplamda 4 Çocuğu Oldu

Bir erkek dayısının karsı ile ilişki yaşadı. Ardından dayısının kızıyla evlendi. Adamın kayınvalidesinden 2, kızından ise 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

aile mahkemesi
Bir erkek dayısının karsı ile ilişki yaşadı. Ardından dayısının kızıyla evlendi. Adamın kayınvalidesinden 2, kızından ise 2 çocuğu olduğu öğrenildi.
 
Olay, Ankara’da meydana geldi. Vedat Ö. ismindeki bir şahıs babasıyla yaşadığı sorun sonucu dayısının evinde yaşamaya başladı. Bu sırada dayısının eşi ile ilişki yaşamaya başladı. Askere gidip geldikten sonra dayısının ve onunla ilişki yaşadığı dayısının karısı olan S.K.’nın kızı ile evlendi.
 
Hürriyet’ten Fevzi Kızılkoyun’un haberine göre; Vedat Ö. bir süre sonra evlendiği dayısının kızı ile sorunlar yaşamaya başladı ve boşanma davası açıldı. Mahkemede korkunç gerçekler ortaya çıktı. Vedat Ö.’nün dayısının karısından 2 çocuğu olduğu öğrenildi. Yıllardır kayınbiraderi ve baldızı olarak bilinen çocukların, Vedat Ö.’nün çocukları olduğu öğrenildi. Dayısının kızından da 2 çocuğu olan Vedat Ö.’nün toplamda 4 çocuğunun olduğu bilgisi edinildi.
 
Yıllardır Vedat Ö.yü ablalarının kocası olarak bilen ve Vedat Ö.’ye enişte diyen çocuklar, babalarının Vedat Ö. olduğunu netleştirmek için DNA örneği vererek ‘babalık’ davası açtı.
 
Dava devam ederken, yeğeni ile karısının ilişki yaşadığını öğrenen dayı M.K., eşi S.K.’ya boşanma davası açtı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu