Urfa’da Sürü Halindeki Başıboş Köpekler Korku Saçıyor

Urfa Yeni Hal Pazarı civarında başıboş köpek sürüsü vatandaşların korkulu rüyası olamaya devam ediyor. Vatandaşlar yetkililerin konuya el atmasını talep ediyor.

kopek 2
Şanlıurfa Yeni Hal Pazarı civarında başıboş köpek sürüsü vatandaşların korkulu rüyası olamaya devam ediyor. Vatandaşlar yetkililerin konuya el atmasını talep ediyor.
 
Şanlıurfa Yeni Hal Pazarı civarında başıboş köpekler sürü halinde sokaklarda geziyor. Vatandaşların korkulu rüyası haline gelen durum için herhangi bir çalışmanın yapılmaması tepkileri de beraberinde getirdi.
 
Çocukların sabah okula gider korktuklarını belirten vatandaşlar köpeklerin tehlike saçtığını belirtti. Sabah vakitlerinde işe ve okula giden insanlar yolu kullanmakta güçlük çektiğinden bahseden vatandaşlar;
 
“Sokak köpeklerinden korkuyoruz. 1 değil 10 tane köpek bir arada dolaşıyor. Sabahları çocuklarımız okula giderken yalnız başına gidemiyorlar. Bizlerin de çocukları okula bırakma durumu olmuyor. Geçtiğimiz günlerde bir çocuk sokak köpeklerinin saldırısından kaçarken yola fırlamıştı. Sürücünün dikkati olmasaydı belki çocuk ölebilirdi. İlla birilerinin başına bir şeyin mi gelmesi lazım bu duruma el atabilmeniz için?” ifadelerine yer verdi.
 
Mahalle sakinleri bölgedeki başıboş sokak köpeklerinin barınaklara götürülmesi için yetkililerin çalışma başlatması gerektiğini savundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu