Urfa’daki Cinayet Zanlısı Yakalandı

Şanlıurfa'da güvenlik korucusu olan ve arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşini ve eniştesini öldüren cinayet zanlısı yakalandı.

jandarma cinayet urfa

Şanlıurfa’da güvenlik korucusu olan ve arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşini ve eniştesini öldüren cinayet zanlısı yakalandı.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde geçen hafta meydana gelen olayda Güvenlik Korucusu İzzet D. aralarında arazi anlaşmazlığı olan kız kardeşi Aysel Yaşar ve eniştesi İbrahim Yaşar  ile tartışma yaşadı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından gözü dönen İzzet B. güvenlik korucusu olduğu için kendisine verilen tüfekle kardeşi Aysel Yaşar ve eniştesi İbrahim Yaşar’ı vurdu. 

Köy sakinlerinden olaya şahit olanların ihbarı ile olay yerine Jandarma Ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çift Bozova Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Aysel ve İbrahim Yaşar çifti hayatını kaybederken, zanlı Güvenlik Korucusu İzzet D., kayıplara karıştı. 

Jandarma ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için özel ekip kurdu. Jandarmanın kurduğu özel ekibin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda bir evde saklanan İzzet D. yakalandı. Yaylak Mahallesi’nde bir evde saklanan cinayet zanlısı İzzet D. sorgusu yapılmak üzere Jandarma Karakoluna götürüldü.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu