Şanlıurfa’da Uzman Çavuş gözyaşlarıyla toprağa verildi

Hatay'ın Samandağ ilçesindeki evinde kız arkadaşı D.A. ile birlikte ölü bulunan Urfalı Uzman Çavuş Durak Erdal Oruç’un cenazesi Urfa’da toprağa verildi.

Uzman Çavuş gözyaşlarıyla toprağa verildi

Olay, Samandağ ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Samandağ’da uzman çavuş olarak görev yapan Şanlıurfalı Uzman Çavuş Durak Erdal Oruç’un evinden silah sesleri gelmesinin ardından çevredeki vatandaşlar polise ve 112 acil sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Bölgeye gelerek eve giren polisler, Oruç ve kız arkadaşı D.A.’nın cansız bedeniyle karşılaştı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından iki kişinin cansız bedeni, Samandağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu arada güvenlik güçleri, Uzman Çavuş Oruç’un önce kız arkadaşını öldürüp daha sonra da intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ŞANLIURFA’DA DEFNEDİLDİ

Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Oruç’un cenazesi, memleketi Şanlıurfa’ya getirildi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden alınan cenaze, Miskinler Camisi’ne götürüldü. Oruç’un cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla Eyyübiye’deki Şeyho Ramazan Aile Mezarlığına defnedildi.

BİHA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu