Urfa’daki Sulama Kanalları Kapatılacak Mı?

Halil Özcan, Tarım ve Orman Bakanlığı ile DSİ Genel Müdürlüğü’yle yaptıkları görüşmeler neticesinde sulama kanallarının kapatılmayacağını belirtti.

velik ozcan

Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’yle yaptıkları görüşmeler neticesinde sulama kanallarının kapatılmayacağını belirtti.

Vekil Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ”Geçtiğimiz haftalarda Tarım ve Orman Bakanlığımız ve DSİ Genel Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler neticesinde sulama kanallarının kapatılması süresini uzatmıştık. Günlerdir kırsalda çiftçi kardeşlerimizle buluşup onların talep ve istekleri dinliyoruz.

‘KANALLARIN AKTİF OLACAĞININ SÖZÜNÜ ALDIK’

Yarın sulama kanallarının kapatılmasının son günü olması hasabiyle çiftçilerimiz mağduriyet yaşayacaklarını ifade etmesi üzerine Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüz ile yeniden görüştük. Görüşmelerimiz neticesinde sulama kanallarının kapanmayacağı, çiftçimizin ihtiyacı bitene kadar kanalların aktif olacağının sözünü aldık. Bölge çiftçimize hayırlı ve uğurlu olsun. Hasatları ve bereketli olsun.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu