Urfalı Esnaflar, Belediyeye İsyan Etti

Kızılay İş Merkezi yıkımı sırasında toz duman yuttuğunu ifade eden esnaflar belediyeye isyan ederek, “Nefes almakta zorluk çekiyoruz” dedi.

Şanlıurfa’da belediye tarafından yapılan Kızılay İş Merkezi’nin yıkımı esnafları zor durumda bırakıyor. Gece gündüz demeden devam eden yıkım esnaflara verdiği zarar çileden çıkardı.

Yıkımın etkisi ile toz duman olan yıkım alanın etrafından bulunan esnaflar ve o civardan geçen vatandaşlar nefes almakta zorluk çektiklerini dile getirdi.

 

Esnaflar, belediyenin yıkım yaptığı sırada alması gereken önlemlerden bahsederek “Yıkım yapıldığı sırada sulama yapılsa bu kadar toz toprak içinde kalmayacağız. Civardaki esnaflar olarak 1 haftadır nefes almakta zorluk çekiyoruz. Yıkımın ne zaman biteceği belli bile değil” dedi.

 

Esnaflar, zor durumda olduklarını belirterek belediyen gerekli önlemleri almasını talep ederek; “Göz gözü görmediği için trafik durmuş durumda. Esnaf da vatandaşlar da perişan. Belediye, bir itfaiye aracı gönderip bu alanı sulayıp buraların toz içinde kalmasını engelleyemiyor.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu