
Şanlıurfa Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Can Hallaç, darp edilen Recep Akyol’a “Cumhurbaşkanı kararını tanımıyorum. Defol, çık git” dedi.
Akyol, Can Hallaç ve Personelleri Tarafından Darp Edildi
Urfalı Yazar Recep Akyol, Şanlıurfa Ulaşım Daire Başkanlığına verdiği bir dilekçenin akıbetini öğrenmek için Ulaşım Daire Başkanlığına gitti. Sorularına yanıt alamayan Akyol, Daire Başkanı Mehmet Can Hallaç ve idari personelleri tarafından darp edildiğini iddia etti.

Can Hallaç ‘Cumhurbaşkanını Tanımıyorum’ Dedi
Akyol, çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede çekilen bir fotoğrafta Akyol’a solunum cihazı takıldığı görüldü. Akyol, yaşadığı olay sonrası darp raporu alacağını belirterek olayın nasıl yaşandığı anlattı. Recep Akyol, kavganın çıkış sebebinin ise Can Hallaç’ın kendisine “Cumhurbaşkanı tanımıyorum. Defol, çık, git” demesi olduğunu belirtti. Akyol olay ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Büyükşehir Ulaşım Dairesinde darp edildim. Ulaşım Daire Başkanlığına verdiğim dilekçenin akıbetini öğrenmek için gittim. Burada Ulaşım Daire Başkanı Can Hallaç ve idari personelinin küfür ve hakaretine maruz kaldım.Daha sonra olay yerine çağırılan 112 Acil ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kavganın çıkış sebebi ise Can Hallaç’ın “Cumhurbaşkanı Kararını tanımıyorum” demesi oldu. Cumhurbaşkanı kararını tanımıyorum dedikten sonra bana “Defol. çık. Git.” dedi. Konu ile ilgili açıklamayı daha sonra basın mensuplarına yapacağım.”