Başkan Çoban Urfa’ya Bir Yardım Tırı Daha Getirtti

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Rıdvan Çoban depremzedelere bir  yardım tırı daha getirtti. Çoban, İmamoğlu ve Tezcan’a yardımları için teşekkür etti.


Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Rıdvan Çoban depremzedelere bir  yardım tırı daha getirtti. Çoban, İmamoğlu ve Tezcan’a yardımları için teşekkür etti.

CHP Karaköprü İlçe Başkanı, depremin ilk gününden itibaren depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden Şanlıurfa’ya yardım tırlarının gelmesine sebep olan Başkan Çoban, depremin 12. gününde bir yardım tırı daha getirtti.

Yardım tırlarının gelmesine sebep olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a teşekkürlerini ileten Başkan Çoban, yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi;

“Depremin 12. Günü. Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimizden Yardımlar halen geliyor. Bu zor günlerde yanımızda olan sayın Bülent Tercan ve sayın Ekrem İmamoğlu başkanlarımıza şükranlarımızı sunarız.”

Maximum Etüt Merkezi... Bilgi için: 0543 566 08 30

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu