Başkan Beyazgül: Allah Nasip Ederse Hicaz’a Yolcuyum

Bitirmediği üst geçitlere "Hayırlı olsun" afişi astırmakla tanınan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı hacca gideceği için Urfalılardan helallik istedi.

Bitirmediği üst geçitlere “Hayırlı olsun” afişi astırmakla tanınan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı hacca gideceği için Urfalılardan helallik istedi.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hacca gidecek. Kutsal topraklara yolculuk yapacak olan Beyazgül helallik istedi.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün hacca gideceği öğrenildi. Beyazgül, belediyenin WhatsApp grubunda belediye personelleri ile bayramlaştı. Beyazgül, bayramlaşma mesajında hacca gideceğini de duyurdu.
 
Başkan Beyazgül’ün, eşi Betül Beyazgül ile kutsal toprakların yolunu tutacağı öğrenildi. Beyazgül, WhatsApp grubunda belediye personellerine yazdığı mesajda şu ifadelere yer verdi;
 
“Değerli kardeşlerim Allah ( cc ) nasip ederse Hicaz’a yolcuyum. Hepinize selam ve muhabbetlerimi iletiyorum. Şimdiden kurban bayramınızı tebrik ediyorum.”
Maximum Etüt Merkezi... Bilgi için: 0543 566 08 30

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu