3 İle Girişler 48 Saat Boyunca Yasaklandı

Yaşanan depremin ardından Fuat Oktay, 3 il ile İlgili alınan kararı duyurdu. Alınan kararda 3 ile 48 saat boyunca sivil araç girişleri yasaklandı.

Yaşanan depremin ardından Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, 3 il ile İlgili alınan kararı duyurdu. Alınan kararda 3 ile 48 saat boyunca sivil araç girişleri yasaklandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat BilginAfat Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Deprem ile ilgili son verileri paylaşan bakanlar üç il ile ilgili olan kritik kararı duyurdu.

Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, aldıkları kritik kararda 3 ile giriş çıkışların yasaklandığını duyurdu. Depremin yoğun olarak yaşandığı Maraş, Hatay ve Adıyaman’a girişler 48 saat boyunca yasaklandı.

Maximum Etüt Merkezi... Bilgi için: 0543 566 08 30

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu